Skip to main content
Bulut Bilişim ve Altyapı

Google Cloud, Forrester’a Göre Yapay Zeka Platformları Arasında Lider

10-GoogleCloudYapayZekaLider
google-cloud-forrester
  • Google Cloud, sunucusuz Hizmet olarak Platform (PaaS) için en iyi çözüm olarak görülüyor. 
     
  • Google Cloud, üstün bir küresel ağa sahiptir.
     
  • Google Cloud, bulut tabanlı altyapısından çok daha fazlasını sunar. Vertex AI, Text-to-speech, Natural Language AI ve Dialogflow dahil olmak üzere bir dizi araç sunar. 
     
  • Google Cloud’un teknoloji yeniliği, temel olarak Kubernetes ve Go dilleri, hizmet ağı için Istio, makine öğrenimi için Kubeflow, sunucusuz için Knative ve CI/CD için Tekton gibi bulutta yerel ekosistemin çeşitli alanlarını besledi. Bulutta yerel güce uzun vadeli yatırım ve uygulamalar, üstün bir ürün vizyonu ve mükemmel destekleyici ürünler ve hizmetlerdir. 
     
  • Google Cloud, küresel erişime sahip sağlam bir ağ ile birlikte gelir ve geliştiricilerin daha geleneksel bir monolitik yapının yönetim giderleri olmadan çalışması için kullanımı kolay bir ortam kullanır. Bu, zamanlarını ve kaynaklarını yeni fikirler bulmaya ve farklı yapıları mümkün olduğunca çabuk yinelemeye odaklayabilecekleri anlamına gelir. Bu, self servis botlar gibi müşteriler için daha olgun özellikler anlamına gelir. 

Kaynak: Google Cloud, Forrester’a Göre Yapay Zeka Platformları Arasında Lider

Bir yorum bırakın

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.